Episode 2 – Vilse Thorell


En #Chorthippusapricarius (#Solgräshoppa) landar mitt framför Vilse Thorell, väser häftigt att han behöver sjysst gräs så han kan få feeling och spela för att locka till sig lättfotade kvinnor. Vilse som varit ren sen 1984, har dålig koll på drogkartellerna i stan. Funderade ett tag på killen med röda byxor på Burger King som han läst om på Flashback, men kommer till insikt att ett liv med droger inte är något man ska uppmuntra. Innan han hinner öppna munnen hoppar den otrevliga Spelaren vidare.. Stay tuned for next episode 

© 2016, WWW.NiTRO.SE. All rights reserved.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.