Idag börjar Big Brother..

Ett program jag nästan sett vart enda svensksända program av sen det Först kom. Igår såg vi lite från expressens förhandsvisning och fick känslan av att det kanske inte är vad det en gång varit. Kan vara så att jag så här i 35 års ålder inte längre är målgruppen de riktas till. Att jag min förnerdringstvsmak blivit så pass mogen att big Brother inte längre är något för mig. Ja ja vi får väl se, vore ju kanske inte helt fel om jag slipper följa ytterligare en säsong helt frenetiskt. 🙂

Men nu är de en timme kvar till premiärprogrammet, man ska inte ropa hej förrens man är över bäcken.

© 2014, WWW.NiTRO.SE. All rights reserved.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.